Segíts változtatni

Jelenlegi helyzet

A jelenlegi Orbán Viktor által vezetett kormány, a 2012 – ben létrehozott alaptörvény alapján kormányoz. Ez az alaptörvény korlátlan hatalmat biztosít számukra. Vannak kérdések amelyekben a kormány a képviselő beleegyezése nélkül dönthet. Ilyenek például az egészségügyi kérdések.

Hogyan jutottunk ide

2012 – ben a képviselők megszavaztak egy alaptörvényt amiben ………… ………………………… ……………………. Ez a lépés jogszerűtlen volt, mivel a 2012-ben életben lévő ideiglenes alkotmány amit 1989 – ben hoztak létre, ezt nem teszi lehetővé. Az idegilenes alkotmány szerint az alkotmányozó jog a népé és nem a képviselőké.

További részletekért kattintson ide.

Jelenlegi játékszabályok Magyarországon és az EU-ban

  • A a kormány önkényesen szakmai szempontokat nem figyelembe véve dönt, alapvető jogokat is megsértő kérdésekben.
  • Nincsenek a nyilvánosság előtt zajló szakértői viták.
  • Ha valaki nem ért egyet a fősodorlattal akkor azt elhallgatatják ellehetetlenítik vagy megbélyegzik.
  • Az embereket egymás ellen kijátszák és uszítják, oszd meg és uralkodj elvét követve.
  • Hasonló tendencia látszik Európa szerte. a kormányok autoriter módszereket használnak a járványkezelés címszó alatt és korlátozzák az emberek szabadságjogait: sajtó, vélemény, egészség.
  • Döntések és szerződések zárt ajtók mögött köttetnek amiket aztán titkosítanak évekre. Jó példa erre az EU és a vakcina gyártók között kötött szerződés amiből egész fejezetek vannak elrejtve.
EU-s parlamenti képviselők úgy szavazták meg az EUs GreenPass-t, ami európaiak millióit kényszeríti valamilyen módon az oltás felvételére, hogy nem ismerték az EU és a vakcinagyártók között létrejött szerzős tartalmát.

További részletekért kattintson ide.

Hogyan lehet Magyarországon ezt a romboló folyamatot megállítani?

2012 – ben a képviselők jog alap nélkül jártak el amikor megszavazták az alaptörvényt. Az 1989 – es ideiglenes alkotmány kimondja, hogy alkotmányozó joga a népnek van.

További részletekért kattintson ide.

Hogyan tud Ön részt-venni a változásban

100.000 nyilatkozatot szeretnénk összegyűjteni amivel jogi fórumon kezdeményezzük és elismertetjük az 1989 – es ideiglenes alkotmány érvényességét. Ezután a jelenlegi kormányon lévő szakemberekből egy ideiglenes átmeneti szakértői kormány fog működni. Ez alatt az idő alatt előkészítjük az alkotmányt, képviselői alapú demokráciát hozunk létre ahol a képviselők visszahívhatók és felelősségre vonhatók lesznek.

Az első lépés, hogy elindulhassunk ezen az úton, hogy Ön is kitölti a nyilatkozatot.

A nyilatkozatban szereplő adatokat szigorún bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik személynek. Egy erre a célra létrehozott védett helyen tároljuk.

Nyilatkozat szövege itt következik…….