Brit tanulmány erősíti meg a Covid-19 oltás kockázatát: a fertőzések száma növekedik az első adag utáni két hétben

Bárki, aki megkérdőjelezi a Covid-19 vakcinák biztonságosságát, azt „oltás ellenes” – nek bélyegzik. Az igazi szélsőségesek azok, akik nem hajlandók meghallgatni bármi bizonyítékokat arról, hogy valami rosszul megy ezzel a tömeges kísérleti beavatkozással. Az Angol közegészségügyi jelentés megerősíti, hogy a fertőzések száma emelkedett az oltást követő két héten belül.

A januárban megkezdődött oltási program után aggasztó jelek érkeztek az idősotthonokból. Az angliai Basingstoke-i Pemberley otthonbam a lakók harmada meghalt Covid-19-ben. A 24 haláleset szokatlan volt egy olyan otthonban, amely korábban mentes volt a betegségtől. Hasonló jelentések jelentek meg Németországból.

A legegyértelműbb jelzéseket azok a kis országok adták, amelyek a teljes felnőtt lakosság beoltására törekedtek. Gibraltár brit enklávéját január 16-án látták el a Pfizer vakcinával, és az időseket gyorsan be is oltották. Hirtelen ennek az apró államnak, amely 33 ezer embernek ad otthont, a világ legrosszabb Covid-19 statisztikáját hozta össze, (2761 / millió). Pusztán decemberi 9 halálesetből mára csaknem százan haltak meg. Az egészségügyi miniszter dühösen cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint a vakcina embereket ölne meg, de végül elismerte, hogy néhány haláleset okozott.

Az Egyesült Arab Emírségek decemberben nagy tételben kapta a kínai Sinopharm vakcinát, valamint a Pfizer terméket. Amint Amer Sharif, a dubai Covid-19 Parancsnoki és Irányítóközpont vezetője kijelentette, az Egyesült Arab Emírségek az volt a célja, hogy elsőként a világon elérje a jogosult felnőttek 100% -os oltását. A halálozások növekedését a mutáns törzseknek tulajdonították, de más országokhoz hasonlóan arányuk aránytalanul emelkedett az oltott korcsoportban. Február 10-én új napi csúcsot, 18 koronavírus okozta halálesetet regisztráltak, és ez a tendencia folytatódott. Lényegesen több ember halt meg, mint a tavaly tavaszi első hullámban.

További iatrogén (orvosi beavatkozás által) károsodás bizonyítékai Izraelből származnak, ahol december 19-én kezdték meg az oltást. Amint arról a New York Times volt újságírója, Alex Berenson beszámolt, míg a Covid-19 halálozása egész januárban fokozódott az izraeliek körében, addig Palesztinában a decemberi hullám után meredeken csökkent. A palesztinoknak azonban nem volt oltásuk.

Ez az összefüggés több mint véletlen. Hervé Seligmann, az Aix-Marseilles Egyetemen elemezte az Izraeli egészségügyi minisztérium adatait és azt találta, hogy az első és a második adag beadása közötti három hét alatt mintegy 40-szer több oltott idős ember halt meg a Covid-19-ben, mint nem oltott. Izraelben most csökken a halálesetek száma, amelyet a politikusok és a média az oltásnak tulajdonítanak, bár világszerte megfigyelhető, hogy a vírus kevésbé halálos.

Ez nem lehet váratlan, hiszen a Pfizer adatai az oltást követő első héten jelentős limfocita-kimerülést mutatnak. June Raine, az MHRA brit gyógyszerszabályozó főnöke elismerte, hogy az első adag után „egy-két hétre” van szükség az immunitás felépüléséhez.

Az Angol közegészségügyi tanulmány, amelyet Matt Hancock egészségügyi államtitkár üdvözölt a kórházi ápolás 80% -os csökkenése miatt, valójában 48%-os fertőzés emelkedést mutatott a Pfizer és Astra Zeneca oltások első adagja után. A szerzők azonban ezt a nagyobb fertőzésveszélynek tulajdonították. Mary Ramsay, a PHE immunizálásának vezetője kijelentette, hogy „ez erősíti azon bizonyítékok számát, amelyek azt mondják, hogy az oltások működnek, csökkentik a fertőzések számát és életeket mentenek”. Átvilágította a százakat, akik meghaltak, miután megszerezték a fegyelmet.

Ez lehet ami történik. A sérülékeny emberek, akiknek lehetett Covid-19 fertőzésük, de nem tudtak róla, vagy akiknek immunrendszere tartotta magát a vírussal szemben, miután a vakcina csökkentette immunitásukat, megbetegedtek. A vírus erősen visszaütött, súlyos tünetekhez, citokinviharokhoz és tüdőgyulladáshoz vezetett. Az is lehetséges, hogy az oltó személyzet keresztfertőzte az oltottakat.

Ehhez megfelelő vizsgálatra van szükség, nem pedig meggondolatlan tagadásra azoktól, akiknek az a dolguk, hogy megvédjenek minket. Hasonló módon alakult ki a talidomid botrány (https://en.wikipedia.org/wiki/Thalidomide_scandal). A hatóságok nyilvánvalóan félretettek mindent, amit a klinikai és kísérleti kezelés etikai biztosítékairól tudunk. Itt érdekes lehet, hogy a brit gyógyszerszabályozót jelentős mértékben finanszírozza a Bill & Melinda Gates Alapítvány.

Miért nem jelentik az orvosok a problémékat? Az orvosi képzésben alig kap egy napot az oltások megismerése, és a “Big Pharma” befolyásolja ezt a nemes hivatást. A Covid-rezsim által elfojtott kritikai gondolkodással és ellentétekkel az orvosok többsége csupán konformista. Támogatnunk és kérnünk kell azt a néhány bátor orvost, hogy folytassák erőfeszítéseiket e rendkívül kétes beavatkozás halálos veszélyének feltárására.

Forrás: http://americanconservatives.today/british-government-study-confirms-covid-19-vaccine-risk-infections-increase-in-fortnight-after-jab-updated/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük